Celebrations

Het Apostolisch huis, God’s Embassy Amsterdam is een dynamische groeiende gemeente in Amsterdam. Elke zaterdagavond om 19:00 uur en op zondagochtend om 10.30 uur komen wij bij elkaar in het Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht) om Gods geweldige goedheid te vieren. Dit doen wij in het Nederlands en in het Engels.

Onze celebrations worden gekenmerkt door veel ruimte voor de werking van de Heilige Geest, dynamische aanbidding, liefde voor de aanwezigheid van God en onderwijs dat bedoeld is om je te helpen in de volheid van je bestemming in God te wandelen. Wij zien ernaar uit om jou en je gezin te verwelkomen!

Ook hebben wij celebrations op zondagmorgen voor kinderen van alle leeftijden – de crèche (0-4 jr.), de GloryKidz (5-11) en REDGEN (tieners).

Welkom

Praktische info
Covid-19

Om verdere toename van besmettingen te voorkomen is het advies van de overheid om kerkdiensten terug te brengen tot 30 personen. Als leidersteam van Embassy hebben we dit advies overwogen en het maximaal aantal bezoekers teruggebracht tot 30.

We blijven zingen omdat we geloven dat warfare-worship juist een belangrijk wapen is in deze tijd.

Voor de crèche en tieners is een apart programma, hou hiervoor onze nieuwsbrief in de gaten. Glorykidz komen wel bij elkaar.