Bevrijdingstraject 7 stappen

Op weg naar vrijheid.

We gaan zeven woensdagavonden per Zoom organiseren, waarop we onderwijs zullen geven over zeven stappen als voorbereiding op bevrijding. Deze stappen ga je zelf thuis voorbereiden en daarbij ga je al je zonden belijden in de hemelse rechtbank, ook die zaken, die heel diep in je hart verborgen liggen. Nadat je dit proces samen met de Heer hebt doorlopen, stappen we samen de hemelse rechtbank in voor bevrijding. Tijdens deze tijd zullen er leden van het bevrijdingsteam aanwezig zijn om je te helpen en ondersteunen met gebed en openbaring. Er zal ook tijd worden genomen voor innerlijke genezing. Voor dit bevrijdingsgebed in het Dominion Centre wordt er een specifieke afspraak met je gemaakt op de aangegeven zaterdag.

Het bevrijdingstraject zal focussen op het samen met elkaar de hemelse rechtbank instappen voor bevrijding. We mogen allemaal naderen voor Zijn troon en Hij heeft ons allemaal de macht gegeven om demonen uit te drijven. Dat maakt iedere gelovige geschikt om zelf voor bevrijding te bidden. Natuurlijk realiseren wij ons dat iedere gelovige hierin door een leerproces gaat en daarom zijn er teamleden aanwezig met meer ervaring op het gebied van bevrijding en innerlijke genezing, die je kunnen helpen in dit proces.

Praktische informatie

Data:
woensdag 10 maart 2021 van 19.30 – 22.00 uur
woensdag 17 maart 2021 van 19.30 – 22.00 uur
woensdag 24 maart 2021 van 19.30 – 22.00 uur
woensdag 31 maart 2021 van 19.30 – 22.00 uur
woensdag 7 april 2021 van 19.30 – 22.00 uur
woensdag 14 april 2021 van 19.30 – 22.00 uur
woensdag 28 april 2021 van 19.30 – 22.00 uur
zaterdag 24 april 2021 op afspraak*

Kosten: De kosten zijn € 70, voor leden van God’s Embassy Amsterdam € 50.

Locatie: Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht)

Docent: Bevrijdingsteam van Living In Your Destiny

Inschrijven

*Zaterdag 24 april, tijdstip voor iedereen op afspraak in Dominion Centre.

Let op: in verband met de 1,5 meter-maatregel zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelding is verplicht, uiterlijk 4 dagen voor aanvang.

Het praktijkgedeelte zal vanwege het aantal deelnemers opgesplitst worden in 2 groepen op aparte avonden. Iedere deelnemer volgt dus in totaal maar 4 donderdagavonden.

We zullen gebruik gaan maken van het boek Vrijspraak (met als ondertitel: bidden voor je bevrijding in de hemelse rechtbank) van Marie-Thérèse Van. De zeven stappen uit dit boek, die je voorbereiden op bevrijding, zijn:

 1. Vrijkomen van valse godsdienst
 2. Vrijkomen van afwijzing, angst en boosheid
 3. Vrijkomen van onvergevingsgezindheid
 4. Vrijkomen van zondige houdingen en gedrag
 5. Vrijkomen van seksuele zonden
 6. Vrijkomen van ongoddelijke zielsbanden
 7. Vrijkomen van leugens over God, mezelf en anderen

Boek 'Vrijspraak'

Kosten

De kosten van het bevrijdingstraject zullen € 70 bedragen. Mensen die lid zijn van God’s Embassy Amsterdam krijgen € 20 korting. Het bovengenoemde boek is niet bij deze prijs inbegrepen. Je kunt het boek het beste van te voren aanschaffen, maar het zal ook te koop zijn op de eerste dag van het bevrijdingstraject. Je hebt het boek nodig om het traject te kunnen volgen. Wij bevelen aan om de inleidende hoofdstukken (1 t/m 4) te lezen voordat je aan het traject begint.

Bij annulering van je aanmelding moeten wij -vanwege de onkosten die wij dan maken- helaas € 10 administratiekosten in rekening brengen.

Wij organiseren een informatieavond om uit te leggen wat het inhoudt als je dit bevrijdingstraject gaat volgen. Deze avond is gratis, maar wij vragen je om je wel even op te geven via deze website.

Inschrijven informatieavond

Het is niet verplicht om deze avond bij te wonen, maar wij raden het wel van harte aan, omdat je daardoor beter begrijpt waar je instapt als je besluit om dit traject te volgen.

Deze informatieavond vindt plaats in het Dominion Centre in Duivendrecht van 19.30 tot 22.00 uur.

Informatieavond

Aanvullende praktische informatie

 • Om iedereen goed te kunnen ondersteunen hebben wij een maximum van 30 deelnemers.
 • Het is belangrijk dat je echt met de verschillende stappen thuis aan de slag gaat. Je zult dus bewust tijd apart moeten zetten zodat dit traject vrucht kan dragen in je leven.
 • Er wordt van je verwacht dat je alle dagen/avonden aanwezig bent, tenzij er sprake is van overmacht, zoals in het geval van ziekte of noodsituaties.
 • Om door het bevrijdingstraject te kunnen gaan moet je bekeerd zijn. Dat wil zeggen dat Jezus je Heer en Heiland is en dat je een persoonlijke relatie met Hem hebt.
 • Ook is het van cruciaal belang dat je door onderdompeling gedoopt bent. Door de jaren heen hebben wij namelijk gemerkt dat de doop door onderdompeling (je oude leven is met Christus begraven in de dood en je bent opgestaan in een nieuw leven met Hem) een krachtige werking heeft tijdens bevrijding.
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je deel uitmaakt van een kerkelijke gemeente, zodat je tijdens het bevrijdingstraject mensen om je heen hebt, die je eventueel kunnen ondersteunen.