Gebedssessie voor bevrijding van vrijmetselarij

De bevrijdingsbediening van Living in Your Destiny biedt de gelegenheid om naast het gewone bevrijdingsgebed aanvullend een sessie te doorlopen voor mensen die oftewel zelf of één van hun voorouders lid zijn geweest van de vrijmetselarij. Na een aantal jaren vooral individuele sessies te hebben aangeboden, willen we nu vanwege de grote vraag starten met groepssessies.

Op zaterdag 27 mei en donderdagavond 8 juni gaan we zo’n sessie voor maximaal 10 personen voor het eerst organiseren. Omdat we daarvoor onkosten maken vragen we een bijdrage van € 65 van de deelnemers. Dit is inclusief het materiaal dat mee naar huis genomen mag worden.

Voorwaarden

Om voor een vrijmetselarij-sessie in aanmerking te komen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  1. Je moet een ‘gewoon’ bevrijdingstraject doorlopen hebben. Oftewel bij Living In Your Destiny met Vrijspraak van Marie-Thérèse Van of met Stap voor stap naar vrijheid in Christus van Neil T. Anderson, oftewel bij een andere bediening. Als het maar een grondig traject is geweest waar je al heel veel demonische ballast bent kwijt geraakt.

  2. Wij willen op dit moment voorrang geven aan confidenten van wie bekend is dat ze óf zelf in de vrijmetselarij hebben gezeten, óf van wie voorouders dat hebben gedaan, óf die duidelijke woorden van kennis over dat laatste hebben gehad.

Wij willen graag zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven om vrij te komen van de bindingen en beperkingen die kunnen voortkomen uit Vrijmetselarij en daarom kun je je op de volgende manier aanmelden voor een vrijmetselarij-sessie:

  1. Om je aan te melden voor deze groepssessie kun je een e-mail sturen naar Marie-Thérèse Van via courtroom@liyd.org. Zij zal je vervolgens een vragenlijst (checklijst) toesturen die je moet invullen en naar haar retour moet sturen. Aan de hand van deze checklijst wordt beoordeeld of je voor de groepssessie in aanmerking komt en daarover ontvang je natuurlijk bericht. De checklijst wordt ook gebruikt om inzicht te krijgen in de zwaarte van mogelijke demonische belasting zodat het team daar aandacht aan kan besteden. Mochten er nog vragen zijn over zaken op deze lijst dan wordt er even telefonisch contact met je opgenomen.

  2. Als je voor een sessie in aanmerking komt, krijg je een vervolgmail met daarop nog even alle info op een rijtje en met een betaallink om de verschuldigde € 65 over te maken.

Aanmelden

Praktische informatie

Datums: 

27 mei 2023
Tijd: 10.00 tot 16.30 uur.

8 juni 2023
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.

Plaats: Dominion Centre in Amsterdam, 1e etage.

Kosten:  € 65

Pauzes: Er zal zowel ’s morgens als ’s middags een pauze worden gehouden met gratis koffie en thee en tussen de middag een lunchpauze. Het is nog niet duidelijk of er soep en broodjes tegen een vergoeding verkrijgbaar zijn. Daarover zullen de deelnemers nog worden geïnformeerd.

Materiaal: Het materiaal is onderdeel van de prijs.

Tot slot

Bij eventuele vragen, die specifiek met de vrijmetselarij-sessie te maken hebben, kun je mailen naar courtroom@liyd.org.

Bij eventuele vragen, die meer algemeen met bevrijding te maken hebben, kun je mailen naar bevrijding@liyd.org.

Wij wensen je heel veel zegen toe,
namens het bevrijdingsteam van Living In Your Destiny.