Kies een evenement vanuit Stichting Living in Your Destiny haar EventBrite pagina:
Via deze pagina kun je je inschrijven voor de trainingen van Stichting Living in Your Destiny.  Kies binnen EventBrite een training waar je aan deel wilt nemen. Kies vervolgens het aantal inschrijvingen dat je wilt. Als het inschrijven niet lukt of als je vragen hebt, neem dan tijdens kantooruren contact met ons op: 020-8000156.

Kunt u onverhoopt toch niet deelnemen aan de training, dan kunt u via uw gekregen eventbrite email uw ticket annuleren, door te klikken op de link jouw bestelling online Bekijken en Beheren.

Partnerkorting:
De partners van LIYD krijgen korting op de trainingen van LIYD. Als je een geregistreerde partner van LIYD bent, vraag dan je unieke partnercode op bij LIYD. Deze code kan slechts eenmaal per aanmelding worden gebruikt. De partnerkorting is uitsluitend geldig bij inschrijving voor een gehele training. Ben je nog geen partner van LIYD, maar onderschrijf je wel de doelstellingen? Meld je dan HIER aan als partner van LIYD.

De trainingen van LIYD kunnen alleen in zijn geheel gevolgd worden. Het is niet mogelijk om  een losse dag van een training te volgen. Je betaalt dus altijd voor de gehele training.
LET OP: Als een training meerdere dagen duurt kun je je alleen op de eerste dag van de training inschrijven. De kalender geeft de duur van de meerdaagse training aan, die dagen zijn donkerder gekleurd. Klik je op een andere dag, dan krijg je de melding dat je op de eerste dag moet inschrijven. 

Betaling via Eventbrite:
Je kunt bij de betaling gebruik maken van Ideal, Creditkaart of Paypal. De betalingen lopen via Stichting Derdengelden Eventbrite, dit zie je terug op je bankafschrift. Na betaling  ontvang je een email met daarin het inschrijvingsbewijs. Neem dit inschrijvingsbewijs mee naar de training! Je kunt er ook voor kiezen om het inschrijvingsbewijs naar je mobiel te laten sturen.

Wij scannen de inschrijvingsbewijzen op locatie. Het is ook mogelijk om op locatie te betalen. Daarvoor worden dan wel extra administratiekosten in rekening gebracht.

Rechtstreeks betalen niet mogelijk:
Na de invoering van het nieuwe inschrijvingssysteem is het niet meer toegestaan om uw inschrijvingskosten rechtstreeks te voldoen op de bankrekening van LIYD. Dit in verband met de verwerking van de aanmeldingen. Het is ondoenlijk om steeds meerdere systemen te moeten raadplegen om aanmeldingen te controleren. Gestorte bedragen worden daarom ook gestorneerd op de rekening met het verzoek om in te schrijven en te betalen via het Eventbrite systeem op deze pagina van de website van Living in Your Destiny.