In de eerste Kingdom Trainingschool ligt de nadruk op het introduceren van de holistische benadering van het koninkrijk van God. Verder wordt de rol van de apostelen en de gemeente hierin onderwezen. Er wordt een begin gemaakt met het ontdekken van de persoonlijke roeping. De strategie van de 7 invloedsferen/bergen wordt geïntroduceerd.

Praktische informatie

Lesdata 2023:
Maandag 30 januari 19:30 uur zoom
Maandag 6 februari 19:30 uur zoom
Maandag 13 februari 19:30 uur zoom
Maandag 20 februari 19:30 uur zoom
Maandag 27 februari 19:30 uur zoom
Maandag 6 maart 19:30 uur zoom

Zaterdag 8 april 10:00 – 16:30 uur

Kosten: € 95

Locatie: Deze Kingdom Trainingschool wordt op de maandag avonden via de ZOOM online gegeven. Deze link ontvangt u na de sluitingsdatum via de mail op het door u opgegeven mailadres.

De training op de zaterdag  vindt in het Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht) plaats.

Video afspelen

Claudin Martina

Wat het mij gebracht heeft. Ik weet nu dat wij als kinderen van God zijn koninkrijk overal kunnen vertegenwoordigen. Ook in ons werk. Dat we niet alleen in de kerk zitten maar dat God ons juist in de wereld wilt uitzenden. Ik geloof dat het tijd wordt dat we als lichaam van Christus mogen uitstappen in de wereld en daar Jezus laten zien. Een van de belangrijkste dingen die je leert bij KTS is dat je leert: Wat is mijn roeping? Waar mag ik invloed uitoefenen. Waar mag ik Gods koninkrijk brengen?

Video afspelen

Suzan Pronk

Eigenaar Taxibedrijf

Ik heb er echt van genoten. Echt een verandering van mijn denken. De 7 invloedsferen zijn aan mij geïntroduceerd. Wat voor mij heel pakkend was dat er naast revival ook reformatie moet plaatsvinden, binnen een land. Voor mij was het een vernieuwing, hoe ga je met je bedrijf te werk om invloed uit te oefenen naar bijvoorbeeld opdrachtgevers, klanten en collega’s. Ik verlang er naar om impact te maken in de taxibranche en wellicht daarbuiten.