De Lifechanging Prayer training is opgesplitst in 2 delen. In deel 1 ligt de nadruk op het ontvangen van gebed. In deel 2 ligt het accent op het leren en oefenen van het bidden voor anderen.

Tijdens de 1-daagse cursus krijg je uitleg over de achtergronden en het toepassen van het bidden voor mensen onder leiding van de Heilige Geest. Dit gaat dan met name over het terrein van emotionele blokkades.

’s Morgens is er uitleg en ’s middag wordt het geleerde in praktijk gebracht. Dat wil zeggen dat er in kleine groepjes wordt gebeden met en voor de deelnemers. Dit gebeurt onder leiding van de teamleden.

Wij raden deelnemers aan, om voorafgaand aan deze cursus eerst het Bevrijdingstraject te volgen. De reden hiervoor is dat je dan niet meer tegengehouden wordt om bij je emotionele blokkades te komen.

Er is voor ieder koffie en thee en in de middagpauze zijn er tegen betaling soep en broodjes te verkrijgen.

Praktische informatie

Lesdata 2023:
Zaterdag 25 februari.

Deze training is reeds volgeboekt en er kunnen helaas geen nieuwe aanmeldingen worden geaccepteerd.

Tijd: 10.00 – 16.30 uur

Kosten: € 25

Locatie: Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht)

Aanmelding:
Vul het onderstaand formulier in en nadat de betaling is afgerond sta je geregistreerd voor deze training. Voor deze training is een maximaal aantal cursisten die zich kunnen aanmelden. 

Video afspelen

Nienke Amelink

Ik ben heel enthousiast over Lifechanging Prayer. Ik had soms situaties in me leven dat ik er alléén voor stond. Door Lifechanging Prayer liet Jezus zien dat Hij erbij was. Ik was gewoon vrij omdat ik gewoon wist Jezus is bij mij. Dit gun ik een ieder!

Video afspelen

Arleen Westerhof

Er was een vrouw die 4 miskramen had gehad. Ze was helemaal stuk van binnen. Ze deed mee aan de training. De volgende dag was ik een pannenkoekenhuis in Soest. Toen kwam iemand naar me toe en hugde me en begon te huilen. 
Ik voelde haar tranen op me nek. Toen ik omkeek zag ik dat het die vrouw van de training was van de dag ervoor. Ik vroeg: wat is er gebeurd? Ze zei: God heeft een wonder in mij gedaan! 10 jaar lang liep ik met rouw en verdriet maar gister heeft God een wonder gedaan in de Lifechanging Prayer. God liet me mijn 4 kinderen zien in de hemel waar ik miskramen van heb gehad.

De aanmeldingen zijn gesloten.