De Lifechanging Prayer training is opgesplitst in 2 delen. In deel 1 ligt de nadruk op het ontvangen van gebed. In deel 2 ligt het accent op het leren en oefenen van het bidden voor anderen.

Tijdens de 1-daagse cursus krijg je uitleg over de achtergronden en het toepassen van het bidden voor mensen onder leiding van de Heilige Geest. Dit gaat dan met name over het terrein van emotionele blokkades.

’s Morgens is er uitleg en ’s middag wordt het geleerde in praktijk gebracht. Dat wil zeggen dat er in kleine groepjes wordt gebeden met en voor de deelnemers. Dit gebeurt onder leiding van de teamleden.

Wij raden deelnemers aan, om voorafgaand aan deze cursus eerst het Bevrijdingstraject te volgen. De reden hiervoor is dat je dan niet meer tegengehouden wordt om bij je emotionele blokkades te komen.

Er is voor ieder koffie en thee en in de middagpauze zijn er tegen betaling soep en broodjes te verkrijgen.

Praktische informatie

Lesdata:
19 november

Tijd: 10.00 – 16.30 uur

Kosten: € 25

Locatie: Dominion Centre (Ellermanstraat 30, 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht)

Aanmelding:
Vul het onderstaand formulier in en nadat de betaling is afgerond sta je geregistreerd voor deze training.

 

Aanmelding en betaling Lifechanging Prayer training 1

Bij Life Changing Prayer krijg je uitleg over de achtergronden en het toepassen van het bidden voor mensen onder leiding van de Heilige Geest. Dat gaat dan met name over het inleveren van emotionele blokkades. Training bedraagt €25,00 per persoon.