Via de onderstaande link krijg je een beeld van de inhoud van het boek “Procederen in de hemelse rechtbanken.” In dit gedeelte lees je hoe Robert persoonlijke ervaart hoe het procederen in de hemelse rechtbanken het leven van zijn zoon enorm beïnvloed.

Robert zegt hierover: “Wat ik in twee jaar van bidden, strijden, schreeuwen, roepen en elk emotioneel pleidooi dat ik voor God had gehouden, niet kon bereiken, werd in vijftien minuten voor de Troon van de Genade gerealiseerd, toen de juridische zaken in de juiste positie werden gebracht.”

Vanuit eigen ervaring heeft hij geleerd dat als je de gebedsstrijd in de juiste plaats voert, namelijk in een rechtbank en niet op een slagveld, dan krijg je de resultaten die God in Zijn Woord ons belooft heeft.

 

Uittreksel Procederen in de hemelse rechtbanken

 

Je kunt de Nederlandse vertaling van dit levens veranderende boek hieronder bestellen:

Bestelling Procederen in de Hemelse Rechtbanken en Studiegids

Met dit formulier kun je de Nederlandse vertaling van de boeken van Robert Henderson bestellen.
 • Wanneer je niet in staat bent het boek op te halen in het Dominion Centre, kun je er ook voor kiezen dat we naar je opsturen. Maak het verschuldigde bedrag over naar NL39 RABO 0303 0600 42 t.n.v. Mandate Publishing B.V. o.v.v. de boeken die je bestelt.
 • Graag je telefoonnummer invullen zodat we je kunnen bellen bij vragen over je bestelling.
 • Prijs: € 19,90
  De prijs voor de Nederlandse vertaling bedraagt € 19,90 exclusief verzendkosten. Geef hier het aantal exemplaren op dat je wilt bestellen. Vul een 0 in als je geen boek wilt.
 • Prijs: € 9,90
  De prijs voor de Nederlandse vertaling bedraagt € 9,90 exclusief verzendkosten. Geef hier het aantal exemplaren op dat je wilt bestellen. Vul een 0 in als je geen studiegids wilt.
 • Prijs: € 19,90
  De prijs voor de Nederlandse vertaling bedraagt € 19,90 exclusief verzendkosten. Geef hier het aantal exemplaren op dat je wilt bestellen. Vul een 0 in als je geen boek wilt.
 • Prijs: € 3,00
  Door het aantal op 1 te zetten geef je aan dat je de boeken opgestuurd wilt krijgen. Je krijgt een bevestigingsmail met het totaal bedrag. Zet het aantal op 0 indien je de bestelling in het Dominion Centre wilt afhalen. Het adres is: Ellermanstraat 30 1114 AK Amsterdam-Duivendrecht 300 meter lopen vanaf metrostation Van der Madeweg